DELIMIČNA ORGANIZACIJA VENČANJA

Absolute event by Jelena

Delimična organizacija venčanja je druga na listi naših ponuda i podrazumeva našu želju i volju da vam pomognemo oko organizacije ostalih neizostavnih detalja. Vrlo često su detalji upravo ono što ulepšava i pruža dekorativni sjaj venčanju, ali i drugim svečanim proslavama i događajima. U našoj ponudi možete pronaći vrlo elegantne i ekskluzivne usluge koncipirane do najsitnijih detalja po vašoj želji. Cena delimične organizacije venčanja takođe zavisi od broja gostiju i udaljenosti lokacije. 

ŠTA VAM OMOGUĆAVA DELIMIČNA ORGANIZACIJA VENČANJA?

Ukoliko ste već odlučili i zakazali lokaciju gde će biti održano vaše venčanje i rezervisali muziku, mi vam možemo pomoći oko organizacije ostalih stavki i dati vam veoma bitne savete. Pomoći ćemo vam u izboru dekoracije, pozivnica, frizera, šminke, venčanice, fotografa, ali i preporučiti vam naše pouzdane i proverene saradnike. Sa našom pomoći i kreativnošću naših saradnika ne morate se uopšte brinuti oko organizacije i koordinacije samog dana venčanja. Sa velikom ljubavlju prema organizaciji događaja, rado ćemo vam pomoći u rešavanju svih neodumica. Produktivnim savetima ili idejama organizovaćemo vam dan koji nikada nećete zaboraviti.

ZAŠTO SMO MI PRAVI IZBOR ZA VAŠU DELIMIČNU ORGANIZACIJU VENČANJA?

Iako kao firma postojimo svega 2 godine, to nas ne sprečava da budemo najbolji u poslu koji volimo i koji nas u potpunosti ispunjava. Naši klijenti su mnogo više od običnog klijenta, a vaše venčanje je naša inspiracija da vam prikažemo naše usluge potpuno drugačijim od svakidašnjih. Vaše poverenje prema nama je razlog i povod da se maksimalno potrudimo i posvetimo vama i vašim željama. Kroz mnogo razgovora i zajedničko provedenog vremena vi prestajete da budete klijent i postajete naš prijatelj. Iskrenost, poverenje, odanost i maksimalna privrženost radu je ono što nas izdvaja od ostalih organizatora događaja.

DOPADA VAM SE PONUDA?