KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA

Absolute event by Jelena

Kompletna organizacija venčanja je prva u listi naših ponuda i podrazumeva  ispunjavanje svih vaših želja. Organizovanje venčanja nije nimalo lako i jednostavno i uvek je potrebno na vreme isplanirati mnogo detalja i sve organizovati. Vrlo često organizovanje venčanja zna biti prilično naporno i stresno i nimalo prijatno. Ukoliko želite da vaš najvažniji dan provedete bez stresa i da maksimalno bez ikakvih briga uživate u vašem danu, kontaktirajte nas da vaš dan učinimo još lepšim i posebnijim.

 

TERMIN ZAKAZIVANJA:

Absoulte event by Jelena zajedno sa svojim kreativnim timom pomoći će vam u organizovanju venčanja iz snova. Jedino što očekujemo od vas je da VAŠE TERMINE ZAKAŽETE NA VREME, zbog toga što se lokacije zakazuju i godinu dana ranije. Veoma je bitno da imate određen datum venčanja pre nego što nas kontaktirate i samim tim pružite više vremena i sebi i nama za boljom organizacijom svih detalja. Cena naše usluge zavisi od broja gostiju i udaljenosti lokacije.

ŠTA SADRŽI KOMPLETNA ORGANIZACIJA VENČANJA?

Naša ponuda u sklopu ove usluge je raznolika i koncepirana u skladu sa vašim željama. Kompletna organizacija venčanja sadrži raznovrsne ekskluzivne i neophodne usluge bez kojih ne možete zamisliti svoje venčanje. Mi smo tu da vam svojim savetima i idejama pomognemo u organizovanju venčanja i učinimo vaš dan izvanrednim sa specijalnim detaljima:

 1. Lokacija venčanja
 2. Muzika
 3. Matičar
 4. Dekoracija
 5. Fotograf
 6. Pozivnice
 7. Limuzina
 8. Torta
 9. Venčanica
 10. Burme
 11. Frizura
 12. Šminka
 13. Prenoćište za vaše goste
 14. Organizovan prevoz vaših gostiju
 15. Specijalni efekti (vatromet, koktel, čokoladna fontana…)
 16. Koordinacija kompletnog venčanja
 17. I još mnogo toga što vi poželite

Neka vam jedan od najlepših dana u vašem životu ostane u najlepšim uspomenama, a nama kao jedno divno sećanje na novo poznanstvo i prijateljstvo. Da stvaramo prijateljstva sa vama, kao dokaz govori naš instagram profil na kome pokazujemo naše prijateljstvo sa mladencima. 

DOPADA VAM SE PONUDA?