KOORDINACIJA VENČANJA

Absolute event by Jelena

Koordinacija venčanja je treća na listi naših ponuda i podrazumeva mnoštvo sitnica koje je neophodno smireno i nasmejano u trenutku rešiti ukoliko nešto krene naopako. Iako ste vi već sve sami na vreme organizovali, postoji velika mogućnost da izostanu neki detalji i sitnice. Tada, dan venčanja može biti prilično napet, a mladenci uzrujani i zabrinuti. Zbog toga nudimo ovu vrstu usluge po ceni od 10 eura na sat. Naš zadatak je da zajedno sa vama uradimo scenario vašeg dana venčanja, a da Vam potom obećamo da će biti baš onako kako ste zamislili. Mi smo u bilo kom trenutku spremni za sve izazove i tu smo da se vi relaksirate i maksimalno uživate u vašem danu bez ikakvih briga.

ŠTA VAM OMOGUĆAVA KOORDINACIJA VENČANJA?

Kao i ostale naše usluge, i ova ponuda je koncepirana u skladu sa vašim željama i zajedničkim dogovorom. U sklopu ove izvanredne ponude mi vam pružamo mogućnost da se na dan venčanja maksimalno prepustite veselju, a da pritom ni o čemu ne razmišljate. Dakle, koordinacija venčanja je naša želja, a vaša potreba, da scenario venčanja protekne baš onako kako ste zamislili. Sa našim kreativnim timom ne morate ni na trenutak pomisliti da li je nešto krenulo obratno od našeg dogovora. Naša ponuda podrazumeva:

  1. Dolazak kod mlade u jutarnjim časovima i pomoć oko detalja
  2. Ukoliko mladenci žele spektakularne fotogafije, naš tim učiniće vaše venčanje bajkovitim prelepom dekoracijom na otvorenom
  3. Dolazak u restoran pre gostiju i proveru dekoracije enterijera do najsitnijih detalja
  4. Smeštaj gostiju po vašem spisku
  5. Fotografisanje gostiju sa mladencima po brojnom redosledu stolova
  6. Pomoć oko svadbene torte kao najvažnijeg segmenta vašeg venčanja

ZAŠTO JE KOORDINACIJA VENČANJA VEOMA VAŽNA ZA VAŠ DAN?

Ukoliko želite da vaš dan protekne bez ikakvih mogućih grešaka, naša ponuda je pravi način da vaš dan provedete najlepše što možete. Na vama je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo u dogovoru sa vama.

DOPADA VAM SE PONUDA?