Dragi mladenci,

Naše je zadovoljstvo sarađivati sa vama, jer vi nas činite srećnim dajući nam priliku da mi budemo svedoci vašeg najvećeg dana.

Ukoliko želite da vaš dan venčanja bude nezaboravan, a ne znate odakle da krenete, na pravom ste mestu. Mi smo tu zbog vas. Naš kreativni tim sa izvanrednim organizacionim sposobnostima je tu da vam pomogne i učini da uživate u vašem danu bez imalo stresa i nervoze.

Naše usluge su prilagođene vašim željama i budžetu.

Mi smo tu da radimo sa vama. Naš zadatak je da vama, na osnovu vaših želja, ponudimo prostor, adekvatnu muziku, dekoraciju, sve prodavce koji su vam potrebni, šminkere, fotografe, koordiniramo vaše venčanje, pravimo scenario, umesto vas obavljamo telefonske pozive… i još mnogo toga.

Ukoliko živite u inostranstvu, a želite da vaše venčanje organizujete u rodnom kraju, tu smo da sve organizujemo umesto vas. Sve kontakte možemo ostvariti preko skype-a, facebook-a, i mail-a.

Na vama je samo da nas kontaktirate.

Jelena Živković

"Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu u Nišu 2012. godine, na smeru finansijski menadžment. Organizacija je moja strast, u svakom smislu te reči. Odatle i ljubav prema profesionalnoj organizaciji venčanja i ostalim vrstama organizacije. Završila sam kurs za organizatore venčanja. Vrlo je bitno voleti ono sto radiš i raditi ono što voliš…"

Sertifikat