ORGANIZACIJA PRVOG ROĐENDANA

Absolute event by Jelena

Organizacija prvog rođendana je peta i ujedno i poslednja na listi naših ponuda i predstavlja veliku ažurnost i kreativnost za proslavu prvog rođendana vašeg mališana. Milion obaveza oko još uvek malenog anđela je već full time job za sve mame. Organizovati prvi rođendan nije nimalo lako i jednostavno i može biti dodatni izvor stresa. Ukoliko pored malenog slavljenika imate još nekog malog zvrka… organizacija može biti prava noćna mora. Zato ne prepuštajte organizaciju slučaju, prepustite je nama, a mi ćemo u potpunosti opravdati vaše poverenje i osloboditi  vas dodatnih briga. Cena naše usluge zavisi od broja gostiju i udaljenosti lokacije.

ZAŠTO JE ORGANIZACIJA PRVOG ROĐENDANA VEOMA VAŽNA ZA RODITELjE?

Kažu da su fotografije i sećanja na neke trenutke najlepša uspomena koju čovek može tokom života da doživi. Mi se u potpunosti slažemo sa ovim mišljenjem i verujemo da lepe i nama bitne trenutke treba najpre zabeležiti u srcu, ali i uspomenama na veoma drugačiji i nesvakidašnji način. Jedan od najvažnijih trenutaka u životu roditelja je i proslava prvog rođendana njihovog medenog mališana. Puno obaveza i bezbroj detalja oko organizacije svečane proslave ponekad zna biti vrlo frustrirajuće za roditelje. Mi vam u skladu sa vašim željama i idejama pružamo idealnu mogućnost da ih kompletno realizujete. U dogovoru sa vama pravimo kompletan scenario proslave od muzike, dekoracije do lokacije i svih ostalih detalja koje će učiniti da proslava vašeg mališana bude veoma maštovita.

ZAŠTO JE ORGANIZACIJA PRVOG ROĐENDANA NAŠA PONUDA?

Nakon nekoliko godina vaš mališan postaće pravi dečko ili preslatka devojčica i poželeće da mu/joj ispričate ili pokažete fotografije sa proslave prvog rođendana. Iako se maleni anđeo dana proslave neće verovatno sećati, zahvaljujući vašoj ljubavi i našoj produktivnosti biće mu veoma drago što je imao bajkovitu proslavu sa prelepom dečijom dekoracijom. Naša želja da pomognemo i usrećimo ljude je ujedno i naš pokretač da budemo što profesionalniji u poslu koji entuzijastično obavljamo svakoga dana. Ako želite da budemo deo raskošne i maštovite proslave, kontaktirajte nas i prepustite nam da realizujemo sve što ste poželeli.

DOPADA VAM SE PONUDA?