O NAMA

Strastveni i iskusni organizator venčanja i ostalih svečanih događaja

Dragi roditelji i mladenci,

Naše je zadovoljstvo sarađivati sa vama jer vi nas činite srećnim dajući nam priliku da budemo svedoci vašeg najvažnijeg  dana.

Absolute event by Jelena bavi se kompletnom uslugom i organizovanjem venčanja i ostalih svečanih proslava. Naše usluge sastoje se od kompletne, delimične organizacije venčanja i kooridinacije samog dana venčanja, organizacije punoletstva, ali i organizacije prvog rođendana. Smešteni smo u Svilajncu, ali to nas ne sprečava da dođemo do vašeg grada i zajedno sa vama organizujemo proslavu po vašoj želji. Strastveni organizator venčanja  ostalih proslava sa kreativnim timom učiniće vaš dan bajkovitim i potpuno drukčijim od ostalih. Ukoliko želite da vaš dan bude nezaboravan i glamurozan, a ne znate odakle da krenete, na pravom ste mestu. Naš zadatak je da vam na osnovu vaših želja ponudimo prostor, adekvatnu muziku, dekoraciju, šminkere, fotografe i još mnogo toga što poželite.

Ukoliko živite u inostranstvu, a želite da venčanje organizujete u rodnom kraju, tu smo da sve organizujemo za vas. Sve kontakte možete ostaviti preko društvenh mreža (facebook i instagram) i putem email-a.

ŠTA NAS TO ČINI RAZLIČITIM?

Organizator venčanja i ostalih događaja je prvenstveno u inostranstvu, a u skorije vreme i kod nas, postao idealan posao iz snova. Potražnja za ovim poslom je svakodnevno sve intezivnija i za prilično kratko vreme organizacija proslava je postao pravi trend u Srbiji. Iako se u Srbiji trenutno ovim poslom bavi prilično dosta ljudi, postoji nekoliko osobenosti koje Absolute event by Jelena izdvaja od ostalih:

  1. Izuzetna privrženost, profesionalizam, ažurnost i iskrenost prema klijentu.
  2. Kreativnost i unikatnost uz mnoštvo detalja kroz razgovore sa Vama. Vaše želje biće u potpunosti ispunjene, a mi nadahnuti i srećni što ste nam pružili priliku i ukazali poverenje.
  3. Naše proslave su uvek drugačije, nesvakidašnje i nezaboravne. Organizujemo ih u skladu sa vašim željama i našim savetima.
  4. Cilj nam je da vi budete zadovoljni i da vaš dan organizujete baš onako kako ste zamislili.

KO JE JELENA ŽIVKOVIĆ (ORGANIZATOR VENČANJA)?

Iako je po struci diplomirani ekonomista, Jelena je oduvek imala veliku strast prema organizaciji različitih proslava. Ta strast je bila dovoljna da završi kurs za organizatore venčanja u Beogradu 2017. godine. Već dve godine strastveno i vrlo posvećeno bavi se ovim poslom sa ogromnom ljubavlju. To joj pruža mogućnost da upozna drage ljude i sklopi prijateljstvo sa njima. Njen moto je: ,,Voli ono što radiš, radi ono što voliš’’.

Organizator venčanja