ŠTA SU REKLI O NAMA?

Absolute event by Jelena

anita-i-ivan-testimonials

Do Jelene sam došla preko fotografa. Bila mi je potrebna podrška za organizaciju svoje svadbe. Njena pomoć mi je mnogo značila, pogotovo za naš najbitniji dan. Bila je uz mene u svakom trenutku kada je bilo potrebno i sve je bilo čarobno. Svim mladencima bih preporučila Jelenu i njen Absolute event tim jer tada slavlje prolazi bez imalo stresa. Hvala ti za sve, za svu tvoju podršku i pomoć. Bez tebe bila bih u velikom stresu, a naš dan je zahvaljujući tebi bio totalno uspešan i najlepši u životu.

Anita & Ivan
31.07.2018.

ivanela-i-darko-testimonials

Jedna od najboljih odluka koje sam donela vezano za svoje venčanje, je bila saradnja sa divnom Jelenom. Prijatna, nasmejana, duhovita i dobronamerna devojka, spremna da sasluša sve želje i prohteve i iste pretvori u stvarnost, a ujedno i da neke predloge i sugestije i tako pokaže da je pravi profesionalac u svom poslu. Zajedno smo se smejale, planirale i smišljale svaki delić venčanja, a rezultat na kraju je bio savršen. Jelena ostaje prijatelj za ceo život, a uspomene sa venčanja izazovu divljenje svaki put. Preporuka svakome ko želi da mu venčanje postane kao iz snova! Hvala ti za sve!

Ivanela & Darko
02.06.2019.

Ladina - Zeljko-344

Angažovati Jelenu je bila jedna od najboljih odluka u vezi organizacije naše svadbe. Pored toga što je profesionalna, angažovana i jednostavna za saradnju, ona je divna, ljubazna i šarmantna osoba. Jelena izuzetno voli svoj posao i uživa u njenoj ulozi. Lako je stupiti u kontakt sa njom, brzo odgovara na poruke i svoj angažman shvata vrlo ozbiljno, te se maksimalno trudi da svojim kljentima pronađe najbolja rešenja u skladu sa željama i budžetom. Tako je nama oduzela veliki teret tokom priprema od godinu dana. Sa Jelenom smo ostali u kontaktu i posle svadbe, angažman prerastao u lepo prijateljstvo. Jako smo zahvalni što smo imali priliku da je upoznamo.

Ladina & Željko 
21.07.2019.

 

diana-i-david-testimonilas-circle-page

Upoznali smo Jelenu preko naših drugova. Bila nam je potrebna njena pomoć za celu organizaciju naše svadbe za avgust 2019. Još teže, sve se to radilo i razvijalo na 2000km! Jelena je bila super podrška, znala je uvek da sasluša šta nam treba i da nam pomogne što bolje. Njena profesionalnost, takodje i cela njena ekipa, je učinila da naša svadba bude savršena. Upoznali smo i ljude preko nje, to jest saradnike, koji su i oni učinili da naša svadba bude jedinstvena, i uspeli su u tome. Hvala joj od srca za sve! Nije bilo lako, bilo je i straha, i stresa, ali je zato Jelena bila tu uz nas, svaki sekund, svaki tren, kad nam je bilo potrebno. Hvala! Još jednom, svakome bi preporučila Jelenu i njenu ekipu za svaki dogadjaj u životu.

Diana & David
10.08.2019.